Ana Sayfa
27 Ağustos 2021 ( 3904 izlenme )
Reklamlar

Aşı olmayanlara büyük şok: TBMM'de yasa teklifi verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, çift doz aşı olmayan yurttaşların toplu alanlara girmelerinin kısıtlanması için TBMM’ye kanun teklifi verdi.

Koronavirüs salgınından hayatını kaybedenlerin büyük bölümünün aşısızlar olduğunu hatırlatan Fikret Şahin, “Pandemiye karşı tek silahımız aşı, toplumsal aşılama olmadan pandeminin üstesinden gelmek mümkün değil” dedi. 

Cumhuriyet'ten Sibel Bahçetepe'nin haberine göre; 14 Ocak’tan bu yana yurt genelinde yürütülen aşılama kampanyası üzerinden geçen sekiz ayda toplumun ancak yüzde 42’sinin aşılanabildiğini anımsatan CHP’li Şahin, “Aşılama faaliyeti, hem bireyleri hem de toplumun tamamını bulaşıcı hastalıklardan korumaya yönelik en etkili koruyucu sağlık tedbiridir.

Ancak ülkemizde sırası gelmesine rağmen aşısını olmayan 20 milyonun üstünde vatandaşımız bulunmaktadır. Bu da pandeminin etkisini devam ettirmekte, yeni varyantların yayılmasına neden olmaktadır” diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ersan Şen ve AKP'li Mücahit Birinci arasında 'görevden alma' tartışması Abdurrahman Dilipak’tan iktidarın canını sıkacak sözler. Koronavirüsten şüphelenen örnek vatandaşın sergilediği örnek hareket... Erdoğan yüz yüze eğitimin tarihini açıkladı!