Gaziantep’in Şahinbey ilçe belediyesinin CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, ildeki bazı marketlerde kaşar peynirlerin çalınmasına karşın tedbir amaçlı çip takıldığını söyledi.
Kalkan, “Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor” dedi.
Sosyal medya hesabından çip takılan kaşar peynirin fotoğrafını paylaşan CHP'li Uğur Kalkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor. Marketlere alışverişe gittiğimiz zaman halkın gerçek gündemiyle bir kez daha karşılaşıyoruz. Parası yetmediği için bir önceki vatandaşın yaptığı alışverişin indiriminden yararlananlar bunun yanında da kaşar peynirlerine, sucuklara takılan çipler. Bunu birileri söylese belki şaka zannedebiliriz ama Gaziantep’te bazı marketler kaşar peynirine ve sucuğa çalınmasın diye çip taktılar. Bu uygulamayla ben hayatım boyunca ilk defa karşılaştım. Hakikaten de bunlar hayaldi, gerçek oldu.”
İşte o paylaşım:

Soylu 'yaptırmayız' demişti: Suriyelilerden 'büyük eylem' hazırlığı3424 izlenme
Erdoğan'ı neye benzetti... Fark yok5498 izlenme
Kübra Par Yiğit Bulut’a sert çıktı.7680 izlenme
Sedat Peker sessizliğini bozdu2305 izlenme
'Ara zam' formülü masada: Asgari ücrette ilk rakam ortaya çıktı!47 izlenme
Suç duyurusunda bulunuldu: 'Erdoğan ve Sancak yargılanmalı'86 izlenme
‘Hain’ deyip Atatürk’ün fotoğrafını indirtti! Öğrencinin yanıtı gündeme damga vurdu52472 izlenme
Vergi uzmanı Ozan Bingöl bunca zammın nedenini madde madde açıkladı2637 izlenme