Auto-Created-3
05 Kasım 2021 ( 59 izlenme )
Reklamlar

O açıklamalar Ahmet Hakan'ı kızdırdı: AKP'de siyaseti bilen tek kişi var!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "AK Parti'de siyaset bilen tek kişi var" başlıklı yazısında AKP'liler tarafından yapılan doğalgaz açıklamalarına tepki göstererek "AK Parti cenahından yapılan doğalgaz açıklamaları dikkatinizi çekti mi? Hepsi fazlasıyla acemice..." değerlendirmesini yaptı.

Hakan, AKP'lilerin yaptığı açıklamaların tepki çekecek ve yeni polemiklere neden olacak türden olduğunu ifade ederek "siyaseten ne yapılmaması gerekiyorsa onu yapan türden açıklamalar" değerlendirmesini yaptı.

Tüm bu açıklamalardan sonra Erdoğan'ın açıklamasının "umudu diri tutmayı hedefleyen, zamlara mazeret bulmakla uğraşmayan en doğru açıklama" olduğunu ifade eden Hakan, "AK Parti’de siyaseti en iyi bilen isim gerçekten de Erdoğan. Yani girdiği her seçimi kazanması, tesadüf değil." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil'den 'İstanbul' yazısı: 'Yarın köprüden önceki son çıkış!' 81 ilin tamamında maskesiz sokağa çıkma yasağı tavsiyesinde bulundu Yılmaz Özdil yazdı... Hediye... Kulislerde bomba etkisi yaratan gelişme: HDP eylüle kadar süre tanıdı, Saray İttifakı'nda her şey sil baştan!