Sedat Peker, yaptığı açıklamalar ve iddialarla Türkiye gündemini sarsmaya devam ediyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iddialarına devam eden Peker, son videosunda Yıldırım Demirören'i de hedef aldı.
Peker, Hürriyet gazetesinin basılması için AKP'li bir milletvekilinin kendisinden ricacı olduğunu ve saldırıyı gerçekleştirmeye yardımcı olduğunu açıkladı. Peker, Doğan medyanın Demirören'e satışı sürecinin bu saldırı ile başladığını ileri sürdü.
İddialar dışında videolarda, Peker'in ara sıra soru sorduğu ve bir şeyler istediği, kamera arkasında bulunan ve çekimi yapan kişinin kim olduğu merak konusuydu. Peker'in bugün yayınladığı videoda yaşanan bir olay, Peker'in konuştuğu kişinin kim olduğunu ve videoları kimin çektiğini ortaya çıkardı.
Peker'in videoda masaya vurduğu sırada masada bulunan yüzük yere düştü. Peker, kamera arkasındaki kişiden yüzüğü yerine koymasını istedi. O esnada kolu kadraja giren kişinin kolundaki dövmeler dikkat çekti.
Videoda kolu gözüken ve dövleri dikket çeken kişinin, Sedat Peker'in büyük oğlu Celalhan Peker olduğu öğrenildi.
İşte o görüntü;

Peker'in oğlu Celalhan Peker'in sosyal medya hesabında yer alan fotoğraflar ise şöyle;




Binali Yıldırım yenilgiyi kabul etti12347 izlenme
Peker'in hedef aldığı Deniz Baykal harekete geçiyor94 izlenme
Erdoğan Artık Bundan Sonra..10096 izlenme
Bülent Arınç: Kırgın ve üzgünüm, sonu böyle olmamalıydı80 izlenme
Fatih Altaylı'dan iktidara olay sözler1563 izlenme
Haluk Levent: 'Ağır baskı altındayım'5076 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz'ın arkasında 'büyükbaba' varmış!114 izlenme
'İsrailli çift' krizinde yeni detaylar57 izlenme