Koronavirüse karşı 2 farklı aşının laboratuvar aşamasını tamamlayan ve çalışmasını bakanlığa sunan Prof.Dr. Ercüment Ovalı’ya Sağlık Bakanlığı’nın olumsuz yanıt verebileceği belirtildi. Bakanlığın, Ovalı’nın sunduğu raporu bir süre gündeme almayacağı öğrenildi.
Koronavirüse karşı yürüttüğü aşı ve ilaç çalışmaları ile gündeme gelen Prof.Dr.Ercüment Ovalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda virüse karşı 2 farklı aşının laboratuvar kısmını tamamladıklarını duyurmuştu.
Ovalı, aşı ile ilgili yaptığı duyurunun ardından ise, “Çalışmalarımıza ait detaylı rapor Bakanlığımız da sunulmuştur.” açıklamasında bulunmuştu.
Ancak aradan geçen süreye ve çalışma ile ilgili detaylı raporun sunulmuş olmasına rağmen Sağlık Bakanlığı’nın sessizliğini koruması ise dikkat çekiyor.
Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre, söz konusu durum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın daha önce Ovalı’ya tepki göstermesini akıllara getirirken, bakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Sağlık Bakanlığı’nın Ovalı’nın çalışmasını bir süre daha değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Yaşanan gelişme, bakanlığın Ovalı’ya izin vermeyeceği şeklinde yorumlandı.
Yılmaz Özdil: 'Sokağa çıkma yasağı var, evde sıkıştık kaldık' diye düşünüyorsanız…205 izlenme
Erdoğan’ın açıklamasından sonra yolu kapattılar119 izlenme
Ali Babacan'ın istifası sonrası AKP'den ilk hamle288 izlenme
Yok öyle ucuz kahramanlık5615 izlenme
Fatih Portakal'dan milyonları ilgilendiren asgari ücret için çarpıcı öneri1161 izlenme
Saray’da görevli 5 bin polis o ilçede mi oy kullanacak?339 izlenme
Mansur Yavaş, Erdoğan'dan önce davrandı144 izlenme
CHP'den geçici süreyle ihraç edilen Tanju Özcan bakın hangi partinin üyesi çıktı7347 izlenme
Bilal Erdoğan: Ben hiçbir şey yapmayacak mıyım
Saygı Öztürk'ten dikkat çeken iddia: İstifa dilekçesini verdiğini öğrendim...
AKP'nin seçim paketinden çıkanlar: İttifak genişletme, EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete zam...
Dr. Mehmet Öz'den koronavirüse karşı ilaç müjdesi: Size mükemmel bir haberim var