Ana Sayfa
17 Nisan 2021 ( 134 izlenme )
Reklamlar

Son ankette Erdoğan'a büyük şok: Oyu ilk defa bu kadar düştü!

Son anket sonucu İstanbul Ekonomi Araştırma'dan geldi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oy oranı ilk defa partisi AKP'nin çekirdek oyuna kadar geriledi.

Türkiye Raporu Nisan 2021 anketinin sonuçları yayınlandı. Ankete katılanlara "Sizce içinde bulunduğumuz ekonomik sorunları hangi lider çözebilir?" sorusu yöneltildi. Türkiye'de vatandaşların ekonomi konusunda Erdoğan'a olan inancı giderek azaldığı ortaya çıktı.

İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki sosyal medyadan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın oranı ilk defa AKP'nin çekirdek oyuna kadar geriledi.

Selçuki paylaşımında şunları yazdı:

"Mayıs 20’den beri ekonomiyi kim düzeltir soruyoruz. Nisan ayında ilk defa Erdoğan diyenlerin oranı ile AK Parti’nin çekirdek oyu aynı seviyeye geldi. Önceleri Erdoğan AK Parti’nin önünde giderdi. Öte yandan diğer liderler ilerleyebilmiş değil. “Hiçbiri” olabilen her şey olacak:)"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koç Holding'in kazandığı ihaleyi Erdoğan 'gerekçesiz' iptal etti İstanbul'da Belediye de toplu istifa Sadullah Ergin: AK Parti'den ayrılanları tek tek arayıp 'Senin için hayırlı olmayabilir' diyenler var! BioNTech aşısıyla ilgili çok konuşulacak iddia: 'Anlaşmadaki gizli maddeyi biliyor musunuz?'