Auto-Created-3
20 Haziran 2021 ( 1313 izlenme )
Reklamlar

Veyis Ateş’ten ses kaydı açıklaması!

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş, bugün yayımlanan ses kaydına ilişkin olarak, "Montajlama yöntemiyle oluşturulduğu açık" açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Ateş, şunları yazdı:

Sosyal medyada bana ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmıştır. Sezgin Baran Korkmaz ve örgütünce, yasa dışı yollarla kaydedilen ve farklı telefon konuşmalarımdan kaydedilerek oluşturulan bu ses kaydının, montajlanma yöntemiyle oluşturulduğu açıktır.

Ulusal ve uluslararası yargıda dolandırıcılık iddiasıyla aranan, katıldığım televizyon programına bağlanıp "Benim ABD'de hiçbir hukuki sorunum yok ve aranmıyorum" dedikten 24 saat sonra ABD'nin talebiyle Avusturya'da tutuklanan, kendi ifadesiyle, "Tanrının yetiştirdiği bu özel insanın" yurtiçi ve yurtışındaki bağlantıları bana yapılan bu son kumpasla kendini deşifre etmiştir. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

En zengin Türk belli oldu: Serveti 7.6 milyar dolar! Ekonomist İslam Memiş uyardı: Akla hayale gelmeyen batışlar görebiliriz, çok ciddi enkazlar oluşacak! Cem Küçük kefenini giyip yeni isimleri hedef gösterdi CHP'li Erdoğdu'dan Erdoğan'a sert sözler