Auto-Created-3
21 Aralık 2018 ( 312 izlenme )
Reklamlar

2023 yayınladı!.. BAHÇELİ ŞİMDİ NE YAPACAK?

Bu haber 17 Aralık 2014 tarihinde gazete 2023’te yayınlanmıştır:

‘MHP’DEN MİNİ YOLSUZLUK BELGESELİ’

17 Aralık 2013.. Türkiye güne sarsıcı haberlerle başlamıştı... Para sayma makinaları, "35 kuruş" diye tanımlanan milyonlar ve ayakkabı kutularına doldurulmuş dolarlar... Ve... "sıfırladın mı?" diyaloğu ... Muhalefet de geçtiğimiz yıl yaşanan rezillikleri unutturmamak adına "1725 Aralık"ı "Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası" ilan etti...

MHP de "Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası" etkinlikleri kapsamında hazırlattığı mini belgeseli sosyal medya hesaplarından paylaşarak "1725 Aralık" tarihleri arasından yaşanan rezillikleri, hukuksuzlukları yeniden seçmene hatırlatmayı amaçlıyor...(Gazete2023, 17 Aralık 2014)

1725 Aralık operasyonlarının beşinci yılında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin o dönem ki sözleri tekrar gündeme geldi.

RÜŞVET İDDİALARI

1725 Aralık operasyonlarının ardından beş yıl geçti. FETÖ savcıları tarafından başlatılan operasyonlar sonrasında, dönemin AKP’li Bakanları, Bakan çocukları ve hükümete yakın iş adamlarına yönelik yolsuzluk ve rüşvet iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

VATANDAŞA YIRTIK LASTİK AYAKKABI, ERDOĞAN’A HARAM SARAY

1725 Aralık operasyonlarının beşinci yılında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin o dönemlere ilişkin sözleri tekrar gündeme geldi. Devlet Bahçeli o dönem Meclis Grup konuşmasında, yolsuzluk operasyonu döneminde Başbakan olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almıştı.

Ermenek’teki maden kazasında hayatını kaybeden madencinin babası Recep Gökçe’nin yırtık kara lastikleri o dönem siyasetin konusu olmuştu. Bahçeli de 1725 Aralık operasyonları ile ilgili grup toplantısında, “Sayın Erdoğan söyle bize Ermenekli Recep Gökçe’ye yırtık lastik ayakkabıyı reva gören, sana da haram sarayları laik bulan bu düzenin neresinde adalet, neresinde hukuk var” diyerek Erdoğan’a yüklenmişti.

BAHÇELİ ŞİMDİ SESSİZ

1725 Aralık tarihlerini “Yolsuzluk Haftası” olarak ilan eden Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin 9 ayrı bölgesinde, hırsızlığı, soygunu ve rüşveti cesaretle anlatacağız” demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yolsuzluk Haftası” olarak ilan ettiği 1725 Aralık’a ilişkin bu yıl sessizliğini koruması dikkat çekti.

Kaynak: gazete2023/odatv/CNN

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özal’ın Deniz’ler için yazdığı mektup Akşener ile Babacan’a hapis yolu mu Canan Kaftancıoğlu'ndan gözaltına alınan kardeşi hakkında açıklama Bildiriye imza atan amirallerden flaş karar