CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya gelip gelmeyeceği konusunda Erdoğan şunları kaydetti:
"Hiçbir mani yok. Tüm Büyükşehir Belediye başkanlarıyla bir araya geliriz. Vakif, saat geldiği zaman sadece CHP’li belediye başkanları ile değil, tüm belediye başkanları ile bir araya geleceğiz.
Bu iş gönül ve hizmettir. Vatandaşımıza daha iyi hizmeti götürmek için bunu yapmak zorundayız. Cumhurun başı olarak da Belediye Başkanlarımızın talepleri, eksikleri nedir dinleyip gidermeliyiz.
Terörle arasına mesafe koyan, şiddetten uzak duran herkesle oturur konuşurum."
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Altun, Twitter hesabından Kanal İstanbul’u Çince tanıttı. Altuni, yaptığı paylaşımda “Dünya deniz ticaretinin en önemli merkezlerinden biri olan İstanbul, İstanbul Kanal Projesi ile daha hızlı ve daha ekonomik bir ticaret kanalı haline gelecek” ifadelerini kullandı.
Fahrettin Altun’un bu hamlesi Kanal İstanbul için açılacak ihale öncesi Saray’ın yeni bir hamlesi olarak değerlendiriliyor.
Kanal İstanbul ile ilgili daha önce de Arapça bir reklamın yapıldığı ortaya çıkmıştı.
Youtube'da 2015 yılında paylaşılan bir videoda Arapça Kanal İstanbul projesinden bahsedilerek İstanbul'a ilişkin görüntülere yer veriliyordu.
TÜİK Başkanı, tartışma yaratan verilerle ilgili sessizliğini bozdu6468 izlenme
New York Times'tan dikkat çeken analiz3140 izlenme
Demet Akalın bir tweet attı, herkes yeni Milli Eğitim Bakanı'nı işareti ettiğini düşündü72 izlenme
Sosyal medya ayağa kalktı: Öğretim üyesinden skandal Atatürk paylaşımı!101 izlenme
Bazı illerde koronavirüs vaka sayısında artış! İkinci dalga uyarısı geldi8618 izlenme
Emin Çölaşan: Abdullah Gül bir konuşsa Recep Tayyip o makamda biraz zor oturur!3838 izlenme
Turhan Çömez Sarayın seçim planını deşifre etti.6435 izlenme
Ahmet Takan: Bahçeli, Akşener’i telefonla arayıp ne dedi?81 izlenme