Metropoll Araştırma CEO'su Özer Sencar, yaptıkları anketin sonuçlarını "Türkiye nereye gidiyor, bu Haziran için. Temmuz ne olacak bakalım?" notuyla paylaştı.
Buna göre, Haziran ayında yurttaşların yüzde 27'si Türkiye'nin iyiye gittiğini düşünürken yüzde 59'u kötüye gittiğini düşünüyor.

Araştırmada "Türkiye’de yolsuzluk arttı mı?’" sorusu yöneltildi.
Yolsuzlukların son 1 sene içerisinde arttığını düşünenlerin oranı yüzde 73.3 ile rekor düzeyde. İnanmayanaların oranı ise yüzde 22.1 olarak çıktı.
Türkiye'de son 5 yılda yolsuzluğun arttığına inananların oranı ise neredeyse yüzde 13 puan artış gösterdi.

Türkiye’de yolsuzlukların son 1 yılda arttığını en fazla düşünenlerin HDP seçmeni olduğu ortaya çıktı. HDP seçmeninin yüzde 95.9’u Türkiye’de yolsuzlukların arttığını düşünüyor. Son seçimde CHP'ye oy verenlerin yüzde 95.5’i Türkiye’de yolsuzlukların arttığına inanıyor.

Oğluna verdiği Tayyip Erdoğan ismini değiştirmek isteyince...2253 izlenme
Kimse söylemeye cesaret edemedi: Erdoğan'ın milletvekilleri ile görüşmesinde yaşananların perde arkası!79 izlenme
Yılmaz Özdil “Yanlışlıklarına rağmen” dedi ve ekledi... "Hükümetin yanında durmalıyız"2396 izlenme
Büyük skandal: Türkiye'de ev almaları yasak olan Suriyeliler yasağı böyle deliyor!97 izlenme
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Ziya Selçuk istifa etti!84 izlenme
ASELSAN da Tarikatlara Teslim Edildi'15001 izlenme
Orhan Uğuroğlu açıkladı. İşte TÜİK'in memur ve emekliye attığı kazık3208 izlenme
Vali bakın nasıl yasak deldi689 izlenme