25. ve 26. Dönem AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Gezi Davası’nda verilen mahkumiyet ve tutuklama kararları ile iptal edilen 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerinde partisinin aldığı tutumu eleştirdi.
İçişleri Bakanlığı bu sabah, Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın geçici görevle bakanlık emrine alındığını duyurdu.
Eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın yaptığı paylaşımlar şunlardı:
– Bizimki de nasıl bir kader böyle! Tüm hayatımızda CHP’nin 1946’da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019’da İstanbul’da bir benzerini biz yaptık. Hayatımız boyunca Menderes’i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar.
– Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar. Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz.
Ali Koç ve Erdoğan'ın neden görüştüğü belli oldu82 izlenme
Yeni Şafak yazarı 'Zenginden alıp fakire verme zamanı' dedi, asgari ücret için rakam verdi62 izlenme
Tunç Soyer cumhurbaşkanı adayını açıkladı.17124 izlenme
Milletin Vergileri 1 Odalı 7 Yöneticili Şirkete Akmış!54 izlenme
Saray'ın Diyanet planı ortaya çıktı! İşte Erdoğan'ın amacı...5989 izlenme
Benzine bir zam daha geliyor!967 izlenme
Fatih Altaylı: Şimdi göz yaşları ile bu satırları yazıyorum428 izlenme
Ahmet Takan, iktidarın enflasyon planını ortaya serdi98 izlenme