Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Türkiye siyasetine iki partinin daha katılacağını yazdı.
Bayer yazısında, "MHP ve İYİ Parti’de siyaset yapmış olan avukat Özcan Pehlivanoğlu’nun önderliğinde bir süredir yürütülen ‘Sözümüz Var Hareketi’nin İstanbul ve Ankara çalışma ofislerinden sonra İzmir, Mersin, Gaziantep ve Erzurum’da da örgütlenme çalışmalarına başlayacağı açıklandı.
Pehlivanoğlu, hareket olarak mart ayında partileşeceklerini bildirirken 'muhalefetteki boşluğu dolduracaklarını' iddia etti.
256 kurucunun yarısının kadınlar ve gençlerden oluştuğunu, katılım sayısında en çok İyi Partililerin yer aldığını açıklayan Pehlivanoğlu 'Önümüzdeki seçim muhalifmiş gibi gözükenlerin tasfiye olduğu bir seçim olacak' diye konuştu.
Kurucularının önemli bir bölümü emekli polislerden oluşan Vatan ve Hürriyet Partisi siyaset sahnesindeki yerini aldı. Kurucu başkan Yalçın Doğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününde başvuru dilekçesini verdiklerini, partilerinin şimdiden 32 ilde teşkilatlarını oluşturduğunu söyledi" ifadesini kullandı.
AKP'li başkandan skandal sözler3325 izlenme
Siyasetçinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız3777 izlenme
CHP’nin belediye başkan adayları belli oldu9900 izlenme
Önündeki 4 Seneyi 4 Aya İndirirsin, Yapma...51227 izlenme
Süleyman Soylu ile Mehmet Metiner canlı yayında böyle tartıştı4349 izlenme
'Erdoğan Gidiyor...'20317 izlenme
Birleşik Kamu İş'ten memura zam açıklaması: Yüzde 56.8 oranında zam yapılması gerekmektedir63 izlenme
Deniz Zeyrek: İnanmıyorsanız muhteşem biyografisine bakın1117 izlenme