Magazin gazeteciliğinin bilinen isimlerinden Recep Çilingir geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesinde yoğun bakımda hayatını kaybetti.
Merhumun cenazesi, bugün Esenler Muhammediye Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Gazeteci Recep Çilingir'in kalp krizi geçirmeden 10 gün önce BionTech aşısı olduğu öğrenildi. Daha önce 2 defa kalp krizi geçiren gazetecinin damarlarında 6 adet stent bulunduğu belirtiliyor. Recep Çilingir'in kardeşi Halil Çilingir, o anları şu sözlerle anlattı:
”Beraber İstiklal Caddesi’nde yürüyorduk. Demirören AVM’nin sonundan dönerek taksiye binip, Esenler’de bulunan evimize gidecektik. Gayet neşeliydi. Tam AVM önünde ahh diyerek sol tarafını tuttu ve yere düşüyordu ben aniden tuttum ve yavaşça yere yatırdıktan sonra, ambulans için yardım istedim.Yerde çok kısa bir çırpındı ve sonra sessizce kaldı.Ambulans 10 dakika sonra geldi.Bundan sonra, abimin yüzü morarmaya başladı.”

Ağabeyinin kalp krizi geçirmeden 10 gün önce BionTech aşısı olduğunu belirten Halil Çilingir, ”Ambulansla hastaneye kaldırıldığında, kalbi tamamen durmuştu. Doktorlar 45 dakika uğraşmış ve kalbi çalıştırmayı başarmışlar.Ağabeyim salı günü kalp krizi geçirdi. Ondan 10 gün önce de BioNTech aşısı olmuştu.
Aşı olmadan önce, kalbinden rahatsızlandığı ve kalp damarlarında 6 tane stent olduğu için, kalp doktoruna giderek danışmıştı. Doktoru muayene etmiş ve kalbi ile damarlarının iyi olduğunu söylemiş. Hatta muayene ayak damarlarına da baktırmıştı.Ayaklarım yoruluyor acaba tıkanma mı var diye. Ama ayak damarları da iyi çıkmıştı.”şeklinde konuştu.

“Hastanede bir umut kendine gelir diye bekliyoruz.Ama durumu gerçekten çok ağır.” diyen Halil Çilingir, kendisine geçmiş olsun dilekleri için gelen ünlü menajer Stelyo Pipis’in gelir gelmez sadece üç soru sorduğunu anlatarak, ”Aşı oldu mu? dedi evet dedim. 'Ne aşısı oldu?' diye sordu, 'BionTech' dedim. 'Ne zaman oldu?' diye tekrar sordu ben de '10 gün önce' diye cevap verince, ellerini olumsuzluk baş sallaması yaparak, hızla uzaklaştı.”diyerek konuşmasını bitirdi.
'Kızılay Başkanı 13 maaş alıyor' iddiası104 izlenme
Fatih Altaylı: AK Parti ve Beştepe var gücüyle Ekrem İmamoğlu’na çalışıyorlar farkında değiller13032 izlenme
Habertürk'ten ayrılan Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu192 izlenme
Ahmet Takan, AKP içinde 'Erdoğan sonrası' için harekete geçenlerin listesini yazdı108 izlenme
Hedefinde Erdoğan var: "Kıvırmadan cevap istiyorum"291 izlenme
Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı101 izlenme
15 Temmuz gecesine dair sır mektubu yayımlıyoruz13678 izlenme
Son dakika… Benzine zam geldi2765 izlenme