Ana Sayfa
17 Ağustos 2021 ( 1609 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Hakan'ın 2 gündür merak ettiği tek şey pes dedirtti

Dünya, ABD'nin Afganistan'dan çekilişini ve Taliban korkusuyla kaçmak zorunda kalan yüzbinlerce Afganı konuşurken, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan ilginç bir yazı geldi.

Ahmet Hakan'dan "Uçağa tutunup yere çakılanlara bakarken çektiğim beş sancı" başlıklı yazıdan ilgili kısım şöyle:

ARKADAKİ RESMİ BİLEN VARSA BERİ GELSİN

İKİ gündür arka fondaki tabloya odaklanmış durumdayım.

*
İki gündür araştırıyorum. Sanat tarihçilerine sordum, bilen yok. Bazı ressamlara sordum, bir şey diyemediler. “Afgan geleneksel ressamları” diye bir tarama yaptım, pek bir şey bulamadım.

*

Aramızda şu resimle ilgili bilgisi olan var mı? Varsa beri gelsin lütfen.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Darbe15 Temmuz'dan Önce Olmuş! İsmail Küçükkaya'dan 'zorunlu' duyuru: Kimsenin yanına kar kalmayacak Özdemir FED'in kararı sonrası Dolar ve Euro'da ne olacağını açıkladı. Erdoğan'ın Yardımcısından Olay Açıklamalar!