Ana Sayfa
16 Ağustos 2021 ( 2760 izlenme )
Reklamlar

Akşener’e Bayburt’ta provokatif girişim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayburt'ta esnaf ziyareti sırasında bir kez daha provokatif saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldı.

Akşener'in dükkan içerisinde esnafla görüştüğü sırada bir grubun dükkana girmeye çalıştığı, partililer ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle arbede yaşandığı öğrenildi.

Akşener'in ziyaret ettiği dükkanların önünde toplanan grup bir süre sloganlar attı. Olay büyümeden önlendi.

Akşener, geçtiğimiz hafta da Sivas'ın Zara ilçesinde provokasyonla karşılaşmıştı. Akşener'in halka seslendiği yerde kalabalığın arasına girmeye çalışan kişiler güvenlik güçlerince önlenmişti.

ERDOĞAN ‘DAHA NELER OLACAK NELER’ DEMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, yaşanan sel felaketi sonrası gittiği Rize’de de benzer tarzda bir saldırı ile karşılaşmıştı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Meral Akşener’in Rize ziyaretinde uğradığı saldırı sonrası, “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” demişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Koca'nın 'koronavirüs' açıklamasına uzmanlardan tepki: 'Tarihe geçecek bir açıklama' Özkök: Ben öyle düşünmüyorum ama inşallah memleketimiz için hayırlı bir karar olmuştur AKP'nin itirazı boş çıktı Yılmaz Özdil: Ciğerimizi böyle söktürür müydük?