Fatih Altaylı şaşkına döndü! İstanbul'da günlük 20 bin Türkiye'de 50 bin koronavirüs vakası var

2316 izlenme 17 Kasım 2020
Reklamlar

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu programda Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Şenol, Türkiye'de koronavirüs salgının son durumunu anlattı.

CERRAHPAŞA'DA 2 BİN TESTİN 400'Ü POZİTİF

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Göne, Cerrahpaşa Hastanesi'nde günlük 2 bin test yapıldığı bunların yüzde 20'sinin 400 tanesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İSTANBUL'DA 20 BİN, TÜRKİYE'DE 50 BİN VAKA VAR!

Öte yandan Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya ise İstanbul'da günlük 20 bin Türkiye genelinde ise 50 bin koronavirüs vakası olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya açıklamaları sonrası Fatih Altaylı şaşkınlığını gizleyemedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

İslam Memiş tarih verdi, dolar ve altın için tahminlerini açıkladı İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu tepkisi Covid-19’dan ölüme ilk ihmal davası: Selvi'den ilginç yazı: Bu formül AK Parti’yi Erdoğan’ın elinden almak için bir tuzak