Ana Sayfa
11 Mart 2020 ( 200 izlenme )
Reklamlar

İlk koronavirüs vakasından sonra bu sabah İstanbul'da dikkat çeken görüntü

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesi üzerine vatandaşlar teyyakkuza geçti. Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen İstanbullu vatandaşlar da, önlemlerini alarak evden dışarı çıktı. Vatandaşların maske takıp el dezenfektanı kullandığı görüldü.

Doksan gün önce Çin’in Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir şekilde dünyaya yayılan corona virüsü salgını Türkiye’de de kendini gösterdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, gece saatlerinde Türkiye’ye Avrupa üzerinden gelen erkek bir şahsın, tahlil sonuçlarının pozitif çıktığını basın açıklaması ile duyurdu.

Bunun üzerine İstanbullu vatandaşlar sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkarken maske taktıkları ve toplu taşıma araçlarında da kullandıkları görüldü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet İşleri Başkanı, Atatürk’e lanet okudu Sözde soykırımı kabul eden karar tasarısı komiteden geçti İşte MHP'nin Jandarma Genel Komutanı olmasını istediği asker! Yandaş gazete memur ve emeklilere Erdoğan'ın yapacağı zammı açıkladı