Koronavirüse karşı 2 farklı aşının laboratuvar aşamasını tamamlayan ve çalışmasını bakanlığa sunan Prof.Dr. Ercüment Ovalı’ya Sağlık Bakanlığı’nın olumsuz yanıt verebileceği belirtildi. Bakanlığın, Ovalı’nın sunduğu raporu bir süre gündeme almayacağı öğrenildi.
Koronavirüse karşı yürüttüğü aşı ve ilaç çalışmaları ile gündeme gelen Prof.Dr.Ercüment Ovalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda virüse karşı 2 farklı aşının laboratuvar kısmını tamamladıklarını duyurmuştu.
Ovalı, aşı ile ilgili yaptığı duyurunun ardından ise, “Çalışmalarımıza ait detaylı rapor Bakanlığımız da sunulmuştur.” açıklamasında bulunmuştu.
Ancak aradan geçen süreye ve çalışma ile ilgili detaylı raporun sunulmuş olmasına rağmen Sağlık Bakanlığı’nın sessizliğini koruması ise dikkat çekiyor.
Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre, söz konusu durum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın daha önce Ovalı’ya tepki göstermesini akıllara getirirken, bakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Sağlık Bakanlığı’nın Ovalı’nın çalışmasını bir süre daha değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Yaşanan gelişme, bakanlığın Ovalı’ya izin vermeyeceği şeklinde yorumlandı.
Burhan Kuzu'ya yakın isimden olay yaratacak açıklama2968 izlenme
Mart Gelecek Maaşlar Düşecek!9225 izlenme
Show TV'de deprem! Ece Üner istifa etti830 izlenme
Abdülkadir Selvi: İzlenimin Erdoğan'ın ciddi olduğu yönünde!201 izlenme
Fahrettin Koca haberi gördü, Twitter'da paylaştı: Okullar kapanıyor mu?51 izlenme
İmamoğlu Bakan Kurum'a yanıt verdi1599 izlenme
Açık havada maskesini çıkaranlara kötü haber208 izlenme
Bakan Nureddin Nebati’nin akıbetini açıkladı!1851 izlenme
Can Ataklı'dan 'cumhurbaşkanlığı' iddiası: Muhalefetin adayını açıklıyorum...
Özkök aktardı: Saray'dan ejder meyveli smoothie çıktı, yerine bakın ne geldi
Ekrem İmamoğlu: Emine Erdoğan eşime mektup yazdı ve dedi ki...
New York Times'tan çarpıcı analiz: Erdoğan yanlış hesaplama yaptı