Ana Sayfa
06 Ağustos 2021 ( 3041 izlenme )
Reklamlar

Yeni Milli Eğitim Bakanı Gülen'i ziyaret etmekten son anda vazgeçti!

Ziya Selçuk’un istifasının ardından Milli Eğitim Bakanı olarak atanan Mahmut Özer’le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Pusula Gazetesi’nden Atilla Öksüz’ün 22 Temmuz 2016 tarihli "Zonguldak’taki FETÖ’cüler  " başlıklı yazısında 2012 yılında gerçekleşen bir olay anlatıldı.

Zonguldak Nüzhet İşadamları Derneği’nin organizasyonuyla Zonguldak’tan bir grubun Fethullah Gülen ile görüşmek üzere ABD’ye gittiği yazan haberde, giden kafiledekilerin isimleri de yer alıyor.

Listede dönemin Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer de var. Ancak haberde, Özer’in son dakikada programa katılmadığı bilgisi yer alıyor. Neden katılmadığı konusunda ise bir açıklama yok.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışan mühendislerden korkutan uyarı Peker'in gündeminde bu kez Ümitcan Uygun var Nagehan Alçı yine duramadı: Mehmet Ceyhan çok kızacak! Ankara'da seçim senaryosu: Erdoğan son 5 yılını başlatmış olur