Ana Sayfa
20 Ağustos 2021 ( 1538 izlenme )
Reklamlar

Fahrettin Koca'dan tam kapanma açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabine toplantısının ardından salgın süreciyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Bakan Koca, Türkiye'deki delta varyantı yoğunluğunun yüzde 90’ı geçtiğini söyledi. Bakan Koca, 'Yeni bir kapanma olur mu?' sorusuna yanıt verdi.

Bakan Koca, ''Şu an için Türkiye’de delta varyantı yüzde 90’ı geçti. Delta Plus da giderek artıyor. Yüksek oranlı değil ama hızlı şekilde artıyor. Bu varyant değişikliği toplumda bulaşıcılığın yoğunlaştığı anlamına geliyor" açıklaması yaptı.

KAPANMA OLACAK MI?

Eğitimi yıl boyu kesintisiz sürdürmek istediklerini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların kapanmasının söz konusu olmayacağını bildirdi.

'Kapanma olacak mı?' sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Bu yıl salgınla mücadelede kapanma uygulamayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erken seçim için tarih verdi ve açıkladı: 'Erdoğan, görevi o isme verdi' 'Amirallerin rütbesi sökülmeli' diyen Bahçeli'nin şoke edecek mektubu ortaya çıktı! AKP’liler Türk Bayrağı’nı sofra bezi yaptı Tecrübeli anketçiden erken seçim yorumu