Auto-Created-3
07 Mayıs 2021 ( 1930 izlenme )
Reklamlar

MEB duyurdu! 3 gün uzaktan eğitime ara veriliyor

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü, kamu kurumlarına gönderdiği “Kovid19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler” başlıklı yazıda, kamu çalışanlarının 10 ve 11 Mayıs’ta tam, 12 Mayıs’ta ise yarım gün idari izinli sayılmalarına karar vermişti.

Milli Eğitim Bakanlığı, gönderilen yazı nedeniyle öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını ve 101112 Mayıs’ta MEB’e bağlı tüm resmi ve özel okullarda uzaktan eğitime ara verildiğini duyurdu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu anayasa değişikliği için AKP ile masaya oturma şartını açıkladı Nagehan Alçı Mahir Ünal istifa edince Atatürkçüleri inceden hedef gösterdi Yeni kurulan partilerin seçmenleri hangi ittifakta yer almak istiyor? Saray'da verilen 'medya ödülleri'nin organizatöründen çok konuşulacak itiraf!