CHP’den daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz, bu seçimlerde de aday adayı oldu. Yılmaz aday olamayınca DSP’ye geçip Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.
Mansur Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın MHP’den Cumhur İttifakının Çankaya Belediye Başkan Adayı olmaya hazırlandığını ancak daha sonra bir operasyonla DSP’ye geçirildiğini ileri sürdüler.
Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın DSP’ye geçmesinin AKP’nin bir hamlesi olduğunu, gerekçesinin ise Mansur Yavaş’ın anketlerde önde olmasını gösterdiler. Kulislerde, araya giren iş adamları ve eski siyasetçilerin Haydar Yılmaz’a bir takım garantiler vererek DSP’den aday olmasını sağladıkları, Yılmaz’ın finansörlerinin AKP’li İşadamları olduğu ileri sürüldü.
Asgari ücrette yeni dönem70 izlenme
Show TV'den istifa eden Ece Üner'in yeni kanalı belli oldu!6215 izlenme
'Erdoğan Ve Trump ABD'den Anlaştılar'1553 izlenme
Cem Uzan'dan dikkat çeken hamle: Sabancı, Şahenk, Zorlu ve Özdemir'in de aralarında olduğu 52 isme Paris'te dava!1686 izlenme
Koronavirüs belirtilerinin değiştiğini söyleyen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan4804 izlenme
YAŞ kararları açıkladı! Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının durumu belli oldu1235 izlenme
Erdoğan açıkladı: İhtiyaç ürünlerinde KDV indirimi52 izlenme
'Tayyipgiller ilk seçimde gidici' dedi ve ekledi: İktidarın iki tane can simidi var5546 izlenme
Davutoğlu'ndan Erdoğan hakkında sert sözler: İktidar dünyasında sistematik yolsuzluk...
AKP'den açıklama geldi: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?
Boğaz’da büyük panik. İstanbul Boğazı'nda Ukrayna mayını
Dilipak'tan AKP'ye seçim uyarısı: Ağır bedeller ödeyeceğiz